Количка

0 артикула

Категории

НачалоМарки

Марки

«1»
Adax

Adax

Убедeни в безспорните качества на скандинавската фирма ADAX ние ви предлагаме на вас, нашите клиенти, най-доброто на пазара за конвектори а именно пълната гама от конвектори ADAX Конвектори Adax са изпитано решение за отопление на жилища, офиси, хотели, заведения, магазини и др. Те са еквивалент за качество и надеждност. Свидетелство за това са многобройните доволни клиенти, който са се доверили на конвектори Adax
продукти
AGT
продукти
Akfix

Akfix

AKFIX е търговска марка, изключително популярна на българския пазар. Разнообразният асортимент от продукти е предназначен както за професионална, така и за масова употреба. Продуктите с марка AKFIX са познати в над 60 страни в различни точки на света. Новите технологии и прецизния контрол на качеството, прилагани в производствения процес, са гарант за постигане на перфектно съотношение цена-качество. Изключително внимание е отделено и на процесите по пакетиране и етикиране на продуктите, като са спазени всички нормативни изисквания и директиви на държавите от Европейския съюз.
продукти
Alpina

Alpina

With DIY enthusiasts in Germany Alpina has a brand awareness of 98% and is the innovation driver and market leader in the DIY sector. Along with white interior and facade paints, the Alpina product range comprises coloured wall paints, a creative range of paints as well as enamels and glazes. "Alpinaweiß" has been Europe's most-sold interior paint for decades and is the current test winner with the Stiftung Warentest consumer organisation. The white cat has been accompanying the brand in TV advertising since 1995.
продукти
Anura

Anura

Anura е бранд основан през 2012г. Гамата от артикули включва ключове, контакти, електроаксесоари и разклонители. Основната цел на бранда е достигането до максимален брой хора посредством използването на водещи технологии при производството, модерен минималистичен дизайн и не на последно място – атрактивни цени за качеството, което предлага.
продукти
ATRA

ATRA

Фирма Атра е водещ производител в България на електроинсталационни изделия и осветителни тела. Предлагаме богата гама от висококачествени продукти, които намират приложение в различни сектори – промишлеността, строителството и бита. Благодарение на постоянните инвестиции в производството и техническото оборудване ние непрекъснато обновяваме и разширяваме асортимента от изделия. При разработката на нови модели се стремим те да бъдат надеждни, функционални и достъпни като осъществяваме пълен цикъл от идеята до крайния продукт. Системата за управление съответства на международния стандарт ISO 9001 и цялата продукция отговаря на най-високите международни стандарти. Производствените площи са на близо 6000 м². Основно реализираме продукцията си на пазарите в България, страните от Източна Европа и Русия. Градинскo oсветление Плафониери Лампи за баня Луминисцентни лампи Ел. инсталационни материали LED Осветителни тела
продукти
Baumit

Baumit

Всичко започва през 1810 г. с една варова пещ, но в последствие започнатото се развива в една от най-успешните марки за строителни материали в Европа. През 1988 два австрийски концерна, производители на строителни материали, се кооперират и основават марката Баумит.
продукти
BORO

BORO

„Фирма "БОРО" е основана през 1991 г. с предмет на дейност - производство на сухи строителни смеси: циментови лепи­ла за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фуги на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др. В началото на 1992 г. в Патентно ведомство е заявена търговската марка "Теракол®". През 1993 г. фирма "БОРО" получи документ за изключителна собственост върху търговската марка "Теракол®", превърнала се в символ на качественото циментово лепило за керамични облицовки.
продукти
Bramac

Bramac

Създадена като Брамак - завод за керемиди ЕООД през 1966 год, днешната BRAMAC DACHSYSTEMЕ INTERNATIONAL в много страни от Средна, Средноизточна и Югоизточна Европа спада към главните и иновативни производители, предлагащи строителни материали и елементи за покрива. През 1998г. австрийската фирма Bramac Dachsystemе International GmbH купува завода в гр. Силистра и извършва пълна модернизация на оборудването. С течение на времето технологията за производство се усъвършенства и ръководството въвежда производството на нови изделия. През 2007 влезе в експлоатация вторият завод на Брамак България в близост до София - с. Столник, община Елин Пелин. Bramac Dchsystemе International GmbH е австрийски концерн, основан преди четири десетилетия в околностите на град Пьохларн. Фирма Брамак е известна в много европейски страни най-вече с високото качество и 30 годишната писмена гаранция, която дава на своите бетонови изделия. Брамак разполага с 13 завода в 8 страни и с 12 представителства.
продукти
BULFLEX

BULFLEX

Булфлекс EООД е основано през 1992 година в София. Дружеството е специализирано в областта на търговията с абразивни суровини и продукти.
С течение на годините се налага като една от най-успешните фирми в този бранш не само в България, но и в региона на Балканския полуостров. От самото си създаване дружеството е изключителен представител на фирми-производителки на изкуствен електрокорунд и силициев карбид от Русия и Украйна.


Булфлекс ЕООД е дистрибутор също и на някои от продуктите на Солвей Флуор унд Деривате /Германия/ в Словения, Македония и България, главно на криолит, амониев бифлуорид и калциев флyорид.
Фирмата дистрибутира още армирани карбофлексни дискове и дискове на керамична основа (шмиргелови камъни) с марката Булфлекс, както и шкурки на италианската фирма „IMPERIAL”.

От края на 1999 г. Булфлекс ЕООД е собственик на хотел “Корал” в КК “Св.Св. Константин и Елена “ след приватизационна сделка с Министерството на търговията и туризма. През 2000-2002 година хотелът е основно реконструиран и разширен в модерен тризвезден туристически комплекс. В условията на все по-засилваща се конкуренция в предлагането на хотелиерски и ресторантьорски услуги Булфлекс ЕООД успешно отстоява позициите си на търсен и надежден партньор в този бранш. Сред основните туроператори с които фирмата си партнира в туризма са ТУИ, ИТС, Болкан Холидейс, Май травъл, Фритидрисорт, Ломаматка, Алматурс и др.

продукти
Caparol

Caparol

Компанията DEUTSCHE AMPHIBOLIN WERKE von Robert Murjahn GmbH & Co. KG е един от най-големите производители в Европа в областта на бои и довършителни материали в строителството. DAW Германия е семейна фирма с история на повече от 110 години; CAPAROL производственият обект в Ober - Ramstadt е един от най-модерните и иновативни професионални производствени завода за боя, като се използва революционна технология и щадящи околната среда продукти.
продукти
Ceresit

Ceresit

Ceresit може да се похвали с над 100-годишни традиции. Традициите и прогресът вървят ръка за ръка при Ceresit – те са непресъхващ извор на иновативни продукти и водят до разширяване на нови пазари. Затова днес Ceresit е световно призната водеща марка с богат асортимент от качествени продуктови системи. Вече 100 години Ceresit е компетентният партньор на строителния отрасъл и професионалистите в сферата на строителството.
продукти
Decorex

Decorex

DECOREX е собствена търговска марка на „Валерий С&М Груп” АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличния баланс качество-цена отговарят на потребителските изисквания. Тези бързо разпознаваеми характеристики успешно наложиха марката DECOREX на българския пазар. DECOREX включва пълна гама от: Зидарски инструменти и машини Измервателни инструменти-механични, дигитални и електронни Пистолети за пяна и консумативи Лични предпазни средства за дома, градината, строежа, производството и медицината Ленти за изполация, двойно залепващим опаковъчни и много други Мрежи и найлони- покривни и предпазни Инструментите са съобразени с последните европейските стандарти, проектирани са с ергономичен дизайн и са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Спазени са всички законови изисквания, касаещи опаковането на продуктите - посочени са име, код и баркод на продукта, производител и вносител . Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива 89686/EEC – Наредба за съществуващи изискавания и оценяване на съответствието на личните предпазни средства – CE сертификати , инструкция за употреба , декларация за съответствие и CE маркировка . С инструментите DECOREX улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент.
продукти
Devorex

Devorex

Деворекс ЕАД е бързоразвиваща се, международна компания, която създава иновативни, функционални и екологични продукти. Основните принципи за успех на фирмата са: Създаване и реализация на висококачествена продукция Високо ниво на клиентска удовлетвореност Постоянна оптимизация на производствените процеси Висока производителност на труда Грижа за околната среда Ръководството на фирмата вярва, че за консолидиран и устойчив растеж в национален и международен план е необходимо откровено и дългосрочно сътрудничество с клиентите.
продукти
Dospel

Dospel

DOSPEL е един от най-големите производители на Битови Вентилатори, Решетки и Аксесоари, Промишлени Вентилатори и съоръжения за Климатизация, Отопление и Вентилация. Като част от Групата на DOSPEL , ДоспелИнтернешънал се специализира в продажбата на Вентилатори, Решетки, ОВК Проектиране, комплектоване, заготовка и Монтаж на Вентилационна и Климатична техника. Повече от 30 години опит, високо квалифицирани инженерни кадри, както и най-високо качество на предлаганите продукти за вентилация – всичко това превръща DOSPEL в солиден и достоен за доверие партньор. Лидерската позиция на пазара на вентилация и износът в повече от 50 страни в целия свят потвърждават отговорността на производителя, който предлага съвременни и технологично издържани Вентилатори, Климатична и Вентилационна техника, Решетки и Аксесоари на най-атрактивни цени. Качеството на продуктите с марка ДОСПЕЛ, които продава ДоспелИнтернешънал на българския пазар, е проверено и потвърдено от международни сертифициращи организации.Клиентът е най-важен за нас. Професионалните отговори и технически решения на неговите потребности са и винаги ще бъдат приоритет за всички от екипа на DOSPEL.ДоспелИнтернешънал в България и работещите в него консултанти са винаги на Ваше разположение и ще Ви дадат всяка информация, от която се нуждаете, за да подберете правилния вентилатор за баня, кухня, офис или производствено помещение.
продукти
Drqnovo

Drqnovo

Фирма УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ ЕООД е специализирана в производството на електроинсталационни изделия. УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ ЕООД предлага няколко серии електроинсталационни изделия - ел. ключове, ел. контакти, ел. табла. УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ ЕООД клoн Дряново произвежда също: 6А изделия - щепсел, подвижен контакт, разклонител, 16А щепсел, подвижен контакт, щекер, а така също и кръгли разклонителни и конзолни кутии. УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ ЕООД клoн Дряново е част от холдинговото предприятие УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ ЕООД. Базата на УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ ЕООД се намира в град Дряново. Фирма “УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ” ЕООД е създадена през 1952 г. в гард София с основна цел производствена и търговска дейност. През иминалите годините фирмата се развива интензивно в различни стопански отрасли. “УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ” ЕООД се стреми да внедрява съвременни технологии и разработва богат асортимент изделия, отговарящи на националните и европейски стандарти. Нашата продукция се отличава от останалите с високо качество, съвременни дизайнерски решения и ценова конкурентност. Холдингът организира дейността си на 55000 кв. метра закрита производствена и складова площ. Във фирмата работят над 750 висококвалифицирани работници и специалисти, гарантиращи изпълнението в срок на сключените търговски договори.
продукти
Egger

Egger

Днес групата EGGER е собственост на братята Мaйкъл и Фритц Еггер, които като собственици помагат да се определят стратегическите й задачи. Оперативното управление на дейностите на семейната фирма се осъществява от Ръководството на групата EGGER в лицето на Томас Лайсинг, Улрих Бюлер и Валтер Шигл.
продукти
Eldom

Eldom

ЕЛДОМИНВЕСТ ООД е създадено през 1987 г. За тридесет години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната. Заводът се намира в промишлената зона на град Варна, морската столица на България, втори по темпове на икономическо развитие след столицата София.
продукти
Fackelmann

Fackelmann

"Факелман България" ЕООД София 1839
продукти
Fayans

Fayans

Марката Fayans се развива на българския пазар от Рока България АД, част от Roca Group - световния лидер в производството на продукти за банята. В компанията, която има почти 100 години история, работят над 21 100 души. Тя има 76 производствени предприятия и оперира в повече от 135 страни на 5 континента. Roca навлиза на българския пазар през 1999 г. чрез закупуването на фабриката в гр. Каспичан, където има свой екип, производствена и складова база. Компанията прави значителни инвестиции в производството, внедряването на нови технологии, пречиствателни съоръжения, системи за управление на качеството и околната среда. Днес Roca е най-големият испански индустриален инвеститор в България, а фабриката в Каспичан, основана в далечната 1919 г. – една от най-модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан.
продукти
Ferro

Ferro

Фирма FERRO е специализиран производител на вентили, но профилът на дейността на групата Ferro обхваща пълната гама системи за санитарна и отоплителна техника. Нашата оферта е изключително разнообразна и непрекъснато се разширява. Стремим се да предлагаме на нашите клиенти все повече нови марки и продукти. Притежаваме сертификат ISO 9001. Продуктите и дейността на нашата фирма са отличени с множество престижни награди. В нашето предприятие се осъществяват следните етапи на работа: проектиране, разработка на технологичните производствени процеси, внедряване, производство, монтаж, контрол на качеството на продуктите в областта на санитарната и отоплителна техника. Нашият завод произвежда всички типове вентили - водни, за радиатори, фитинги. Също така произвеждаме кранове, душ комплекти и аксесоари за баня. Фирмата работи съгласно международните стандарти. Входящият и междинен контрол, изпитанията и пробите на нашите продукти се провеждат изключително щателно. Цялата продукция е подложена на тестване, което се извършва с помощта на специално конструирани машини с компютърно подпомагане, разработени за проверка на устойчивостта на корпусите и непропускливостта на продуктите.
продукти
Fibran

Fibran

FIBRAN ... се ръководи от желанието за постоянно усъвършенстване и развитие, за въвеждане на иновативни технологии и оборудване, за обогатяване на възможностите за производство и съответно възможностите за задоволяване на нарастващите изисквания на потребителите. ... има сериозен производствен и организационен опит, които са сигурна основа и за бъдещото й развитие. ... произвежда продукти за топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита. ... е специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата, които се предлагат по целия свят, чрез дъщерни дружества, представителни офиси и търговски партньори. ... е непрекъснато ангажирана в научноизследователска и проучвателна дейност, основана на сътрудничеството с изследователски институции, както и на постоянен обмен на знания и опит между експертите на FIBRAN. ...помага за постигане на енергийна ефективност и устойчив топлинен комфорт с производство на висококачествени топлоизолации и популяризиране на подходящи технически решения сред проектанти, инженери, строители и потребители. ... обръща специално внимание на здравето и безопасността на своите служители, както и на тяхното постоянно и специализирано обучение. ... се вслушва в нуждите на своите партньори, така че те да могат да разчитат на искреност и отговорност във взаимнитеотношения, в полза и на двете страни. ... участва в работата на редица международни организации, в сътрудничество с университети и изследователски институти, активно подкрепя европейското развитие, особено по отношение на защитата на околната среда и намаляване на вредните въздействия върху изменението на климата. ... има производства в шест европейски страни, както и представителни офиси,предоставящи техническа подкрепа в единадесет държави. FIBRAN присъства търговски в над 40 страни в Европа и света. ... е стабилна, прогресивна компания, за която основна ценност са хората и природата. ... е компания, на която можете да разчитате.
продукти
FIORE

FIORE

Фиоре Керамика е нова луксозна линия плочки разработени според последни модни тенденции за дизайн в керамичната индустрия. Модерна визия, атрактивен дизайн, нови формати, съчетани в стилни, свежи и оригинални интериорни решения за дома.
продукти
Forma Vita

Forma Vita

Форма Вита България АД е основана през пролетта на 2005 година. За седем години успяхме да изградим сериозен имидж, като превърнахме марката в една от водещите на българския пазар. Богата гама висококачествени продукти с дизайн, съобразен изцяло с последните европейски тенденции и предпочитанията на потребителите, носят марката Форма Вита. Потребителите ни се доверяват поради съчетанието на високо качество, оптимални цени и добри гаранционни условия. Ние обещаваме да не ги разочароваме.
продукти
GARDENIA

GARDENIA

Мисията на Gardenia е снабдяването и задоволяването на българския пазар със селскостопанска техника, принадлежности, консумативи за селското стопанство и градината, подсигуряване на нуждите на предприятия и цехове работещи в сферата на хранителната индустрия, леката и тежка промишленост от техника, маркучи и приспособления за производството.

Клиентите на Gardenia са сред водещите фирми за селскостопанска техника и консумативи на българският пазар, търговски дружества, предприятия работещи в сферата на леката и тежката промишленост, както и много кооперативни стопанства, почивни бази, станции, хотели, фирми занимаващи се с рибовъдство, селско стопанство и други.

продукти
Grohe

Grohe

Хансгрое, баня и санитарен специалист, е работодател на над 3500 души от всички континенти. С десет производствени обекта и офиси в 44 страни, компанията е една от малкото световни играчи в санитарната индустрия. През 2013 г. семейството на Хансгрое отпразнува 112-тия си рожден ден. Основателят Hans Grohe започва малък бизнес през 1901 г., с малка работилница за метални пресования в Шварцвалд. Седалището на фирмата се намира все още там, в приемния дом на "Clever Hans". Но днес, марката, която той създава се радва на световна репутация: Хансгрое продуктите, с изискването за качество на "Произведено в Германия", се използват в повече от 140 страни по целия свят.
продукти
IKO

IKO

Компанията е основана през 1951 г. Първоначално е произвела строителна хартия и след това е разширена, за да включва покрития с покритие. Първият асфалтов плот е изработен през 1954 г., а останалите, както се казва, са история.

Компанията процъфтява и израства, първо да се утвърди в източната част на Канада с откриването на, речен чакъл пречиствателната Брамптън, Онтарио през 1959 г. Успехът в Брамптън доведе до по-нататъшно разширяване, в непосредствена близост на европейския пазар с изграждането на речен чакъл завод в Хам, Белгия , през 1972 година. Разширяването продължи в Канада, като беше добавен нов обект в Хоуксбъри, Онтарио, през 1976 година.

През 1979 г. IKO навлиза на пазара в САЩ чрез различни придобивания и оттогава разширява своето присъствие, като строи нови заводи в Северна Америка. Най-новата централа, която трябваше да се открие, беше в Силакауга, Алабама, а в момента в Хилсбъро, Тексас.

Във всички свои заводи IKO изпълнява програма за непрекъснато усъвършенстване, която включва актуализиране на оборудване и рафиниращи системи и процеси с цел максимално увеличаване на ефективността и производителността, намаляване на отпадъците и повишаване на производителността и безопасността.

Нашата история
Производствените мощности на IKO не действат изолирано; те си сътрудничат, за да гарантират, че техните технологии са съгласувани, за да осигуряват постоянно висококачествени продукти, независимо от това къде се правят - от растителна до растителна, дори от партида до партида. Строгите контроли за качество са строго контролирани и прилагани във всяко предприятие.

Днес, повече от 60 години след основаването си, IKO се превърна в един от най-големите износители на асфалтови херпети в света.

IKO е световно предприятие с над 3500 служители и повече от 25 производствени заводи в Канада, САЩ, Англия, Белгия, Холандия, Франция и Словакия. Компанията кораби покрива продукти в 96 страни по целия свят.

Въпреки огромния си ръст IKO остана твърдо вкоренен в основните ценности на своя основател, предприемачески дух и ангажираност към качеството. Компанията поддържа своята ожесточена независимост и се придържа към вярата си в значението на контрола на суровините, използвани в производствените процеси, практика, известна като " вертикална интеграция ".

Фирмата е също така лидер в областта на покривните, изолационните и хидроизолационните строителни работи в Северна Америка и Европа. IKO има производствени инсталации за промишлени покривни мембрани, течни хидроизолационни продукти и изолация от полиизоцианурат (ISO / PIR) от двете страни на Атлантическия океан.

ИКО се стреми да осигури на индустрията услуги и продукти от световна класа. От залата до заседателната зала, служителите на компанията споделят идеалите на IKO за изработка, внимание към детайла и примерен сервиз за своите клиенти. Техният непоколебим ангажимент за върхови постижения във всичко, което правят, е основният стълб в успеха на компанията в днешния конкурентен пазар.

От скромно начало до модерен производител с глобален обхват, IKO остава изцяло посветена на основните ценности на бизнеса, както се предвижда от основателя му.

Тази рядка и ценна комбинация от вечни ценности, мислене напред и най-модерните технологии ще позволи на IKO да продължи да води пътя за своята индустрия сега и в бъдеще.

продукти
Intex

Intex

Надуваеми басейни, сглобяеми басейни, nадуваеми матраци и легла. Надуваеми джакузита. Аксесоари и препарати за поддръжка.
продукти
Isover

Isover

Сен-Гобен Изовер е направлението за изолации в „Констракшън Продъктс" на Сен-Гобен Груп. Изовер предлага ефективни топло- и звукоизолационни решения за изграждане на енергоефективни сгради, като осигурява сигурност на обитателите и спомага за опазването на околната среда. За изпълнението на тази цел Изовер разполага с най-добрите технологии за производството и приложенията на стъклена минерална вата, каменна минерална вата, експандиран и екструдиран полистерен. Като лидер в изолациите, Сен-Гобен Изовер се стреми да развива обществено отговорен бизнес и активно да допринася за обучението на пазара и развитието на добрите строителни практики, като предлага на партньорите си ясни и ефективни решения за икономия на енергия.
продукти
KAI

KAI

С годишен капацитет от над 28 милиона кв. метра подови, стенни керамични плочки и гранитогрес, KAI Group е сред най-големите производители на керамични плочки, глазиран и неглазиран гранитогрес както в България, така и на Балканския полуостров. Под шапката на КАИ ГРУП влизат два завода за производство на керамични изделия и декоративни елементи - Завод "Хан Аспарух" в град Исперих, създаден през 1970 г. и завод "Хан Омуртаг", намиращ се в град Шумен. "Хан Аспарух" придобива "Хан Омуртаг" през 2004 г. и започва изпълнението на амбициозен проект за модернизация и разширяване на двете фабрики. Серия от инвестиционни проекти и иновационни програми водят до значително увеличение на производствения капацитет и 24-часов цикъл на производство, достигайки до инсталиран капацитет от около 28 милиона кв.м годишно. В резултат на това, KAI Group се превръща в добре утвърден лидер на пазара в България и един от сериозните производители на плочки и гранитогрес в керамичната промишленост в Европа.
продукти
KANA
продукти
Knauf

Knauf

Кнауф България ЕООД е създадена през 1993 г. като 100% дъщерно дружество на австрийската Knauf GmbH и със своите системи за сухо строителство се превърна в нарицателно име на пазара на продукти като гипскартон и гипсфазер. Към днешна дата Кнауф България ЕООД е работно място за почти 200 служители, по голямата част от които са в заводите в гр.Видин и с. Медникарово. Административният офис в България се намира в гр.София. През 2007 г. е направена първата копка на завода за гипсови строителни плоскости Марица. Още в края на 2009 г. е започнато тестовото производство, а от 2010 г. заводът е в действие с капацитет на производство от 30 млн. кв. метра годишно. Най-новите инвестиции на фирмата майка са във високотехнологични инсталации за производство на метални профили „Knauf Richter“ и перфорирани гипсови плоскости „Cleaneo® Akustik“ за по-чист въздух и красив дизайн.
продукти
Kronospan

Kronospan

Excellence in transforming wood Kronospan manufactures and distributes wood-based panels. Globally we are the leading manufacturer of: Particleboard (PB) Medium density fibreboard (MDF) Laminate flooring UF, MUF and MF resins for wood-based panels The number one manufacturer of oriented strand board (OSB) in Europe Kronospan also produces speciality and decorative paper as well as other associated value added products, such as melamine-faced panels, worktops, wall panels, window sills, lacquered HDF, compact boards, high pressure laminates (HPL) and others. Kronospan manufactures wood-based panels at more than 40 sites and is local in many countries. We employ over 14,000 people with 70% of total product sales generated in Emerging Markets.
продукти
Kronospan

Kronospan

Excellence in transforming wood Kronospan manufactures and distributes wood-based panels. Globally we are the leading manufacturer of: Particleboard (PB) Medium density fibreboard (MDF) Laminate flooring UF, MUF and MF resins for wood-based panels The number one manufacturer of oriented strand board (OSB) in Europe Kronospan also produces speciality and decorative paper as well as other associated value added products, such as melamine-faced panels, worktops, wall panels, window sills, lacquered HDF, compact boards, high pressure laminates (HPL) and others. Kronospan manufactures wood-based panels at more than 40 sites and is local in many countries. We employ over 14,000 people with 70% of total product sales generated in Emerging Markets.
продукти
Kronoswiss

Kronoswiss

SWISS KRONO AG is a member of the Swiss Krono Group. The Group is organised under the control of Kronoholding AG. It remains to this day completely family owned, and is a major player in the manufacturing and finishing of wood based products. SWISS KRONO AG, like the other factories within the Swiss Krono Group, is run as an independent profit center. Today's manufacturing plant was established in 1966, is located in Menznau, in the idyllic and un-spoilt rural Canton of Lucerne. Wood products are produced with the usual Swiss procession and quality, and are sold worldwide.
продукти
Lightex

Lightex

Desonia, Visiblelux, Real Save и Real Lighting вече се обединиха в LIGHTEX. С над 20 години опит в сферата на осветителните тела, LIGHTEX предлага на българския пазар широка гама висококачествени продукти.
продукти
lindab

lindab

Lindab е международна група, която развива, произвежда и дистрибутира продукти и системни решения от различни стоманени профили, за опростено строителство и по-добър климат в сградите.

Дейността е разделена в три направления. Вентилация, Строителни компоненти и Сгради. Продуктите се характеризират с високо качество, лесен монтаж, енергийна ефективност, внимание към околната среда и високо ниво на обслужване при доставката. Всичко това увеличава многократно цената на продукта.

Компанията е представлявана в 32 държави и има над 4600 служителя. Нетните продажби за 2014 възлизат на  7,003 мил. SEK. Основните приходи са от индустриалните продукти - 80%. Източна Европа съставлява 21% от оборота..
 
 
 
Акциите на Lindab са листнати в Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm, Mid Cap, с код LIAB.
продукти
Ls
продукти
MAKEL

MAKEL

Макел е турска фирма основана през 1977 с дейност в сферата на електротехническата промишленост. Фирмата разполага със свой модерен производствен център в град Инстанбул, покриващ множество стандарти и сертификати: ТСЕ, VDE в Германия, Gohst, Kema Keur, TUV и системата за качество ISO 9001:2008. Макел е е сред топ 500 компании по износ на продукция в Турция.
продукти
Makena

Makena

Макена предлага на вашето внимание голямо разнообразие на шкафове за баня - водоустойчиви и подходящи за всяко помещение, изработени от висококачествен полистирол (PVC) и водоустойчиви материали. Това прави мебелите неподатливи на деформации като раздуване, огъване или счупване и осигурява лекота при поддържане на тяхната хигиена. Предлаганото множество от комбинации на различни материали, цветове и форми ни осигурява възможност да Ви предложим един висококачествен и надежден продукт за вашата баня.
продукти
Orgahim

Orgahim

Оргахим АД – Русе е известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.
продукти
Orient Tools

Orient Tools

ORIENT is new generation of high quality hand Tools with Chrome vanadium alloy and carbon steel for years. The quality of materials allow you to work without deformation. ORIENT has wide range of product with confidenc and more than 20 years experience in hand tool market all over the world. ORIENT is always growing market share with innovative thinking , new solutions of technology.
продукти
Osram

Osram

OSRAM is one of the world’s leading lighting manufacturers and has a history dating back more than 100 years. We see ourselves as a focused lighting technology provider in the areas of automotive and specialty lighting, opto semiconductors, luminaires, lighting systems, and solutions. Our product portfolio ranges from high-tech applications using semiconductor-based technologies, such as infrared and lasers, to networked, intelligent lighting solutions for buildings and urban areas. The operating activities covered by our business model are organized into four Business Units: Specialty Lighting, Opto Semiconductors, Digital Systems, and Lighting Solutions.
продукти
Osram

Osram

Осрам, водещ световен експерт в областта на осветлението и технологиите, стартира дейността на първия си високотехнологичен завод в България. Новото предприятие е разположено на 26-декаров терен на територията на Индустриален парк Пловдив, в непосредствена близост с АМ "Тракия". Инвестицията възлиза на приблизително 25 млн. евро, и с нея се създават 900 работни места. Продуктовата гама на завода край Пловдив включва светодиодни матрици и модули, електронни баласти, LED драйвери, сензори и системи за управление на осветлението за интелигентни сгради
продукти
PANASONIC

PANASONIC

ъм момента на създаването си през 2007 г. компанията е наречена с името Panasonic South-East Europe Kft. (PSEE) което през 2010 г. е променено на Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office Този регионален център, работещ с 47 служители, се грижи за продажбите на 10 държави и е ангажиран в дистрибуцията на битова електроника и офис оборудване. PMESEE има привилегировано място в няколко сегмента на пазара, като продажбите на плазмени и LCD телевизори, BluRay плейъри, цифрови фотоапарати, видеокамери, както и DECT телефони и централи.
продукти
PREMIUM

PREMIUM

Продуктовата група на електроинструментите е сред  най-продаваните артикули.  Изграждайки търговската история на електроинструментите в дружеството, екипът на Валерий СиМ Груп АД със самочувствие предложи на пазара собствен Супер бранд- PREMIUM.

Наред с познатите електрически ударопробивни, шлайфащи, шлифовъчни и дървообработващи машини, помпи и градинска техника, PREMIUM представя уникален мултифункционален уред и серия от литиево-йонни акумулаторни инструменти- икономични, дълготрайни и с високо ефективни технологични параметри.

Освен с електроинструменти, PREMIUM ще задоволи и най-прецизния потребител с разнообразие от ръчни инструменти, аксесоари и консумативи.

Асортиментът на Супер бранд PREMIUM е предназначен както за професионалния, така и за хоби сектора. Търговският цикъл се затваря с предлагане на рекламни стелажи PREMIUM и надеждно следпродажбено обслужване във фирмените сервизи и в оторизирани сервизи в цялата страна.

продукти
Raider

Raider

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от шестнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider. След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях сме обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище
продукти
Rigips

Rigips

Фирмата предлага на българския пазар пълната гама продукти за сухо строителство с марка Rigips – гипскартон, профили, аксесоари, фугопълнители, както и широка гама гипсови мазилки и шпакловки. Продуктите с марка Rigips се предлагат в дилърската мрежа на фирмата в цялата страна.
продукти
Roto

Roto

РОТО е глобален производител и доставчик на висококачествени пластмасови изделия. РОТО е дружество представено на пазара като успешен производител и надежден партньор за повече от 40 години. РОТО е водещ ротационен леяр в Европа с над 4000 различни продукти в обхват и размер до 70.000 L. Тези продукти се изнасят в над 50 страни по целия свят. РОТО изпълнява всички етапи от бизнес процеса: от идея, разработване и дизайн на продукта, продукт анализиране, собствено произведство на матрици, производство на прототип, серийно производство, маркетинг и продажби, дистрибуция и след – продажбени услуги. Висококачествените технически продукти са резултат от най-новите производствени технологии и силен научноизследователски и развоен отдел, R & D . РОТО България стъпва на Българския пазар в 2013 година, като Рото-БГ ЕООД.
продукти
RTR MAX

RTR MAX

RTR MAX са едни от най-продаваните машини на българския пазар.

Търговската история на RTR MAX започва през 2003 година, а днес RTR MAX включва богато разнообразие от:

- бормашини

- ъглошлайфи

- прободни триони и зегета

- виброшлайфи

- електрически и бензинови резачки, тримери и храсторези

- електрически и бензинови косачки

- водни помпи и хидростати

- циркуляри

- гайковерти и винтоверти

- електрически бъркалки

- акумулаторни ножици и други

Голяма част от електрическите машини RTR MAX могат да се захранват чрез литиево- йонни батерии.

RTR MAX са многофункционални, надеждни и имат висок коефициент на полезно действие.

Всички артикули RTR MAX са придружени от сертификационни документи и имат гаранция от 3 години.

 

Търговският цикъл на RTR MAX се затваря с осигуряване на компетентно следпродажбено гаранционно и извън гаранционно обслужване.

Разгледайте всички професионални електрочески и бензинови машини:

продукти
Sano

Sano

Sano-Bruno’s Enterprises Ltd. е водещ израелски производител на почистващи препарати и такива за грижа за дома. Компанията предлага голям асортимент от решения за почистване, както за дома, така и в индустриалния сектор. САНО държи много на иновациите, качеството, добрата цена и влиянието върху околната среда. САНО е лидер на пазара за стотици продукти като тоалетни принадлежности, пелени и хартиени продукти, препарати за почистване, продукти за освежаване на въздуха, пестициди и препарати против насекоми.
продукти
SCHNEIDER

SCHNEIDER

Нашата мисия е да се помогне на предприятията да се справят с енергийното предизвикателство, в същото време постигайки оперативна ефективност. Поставяме етиката и отговорността в центъра на нашите взаимоотношения с клиенти, партньори и доставчици, както и с нашите служители и общностите, в които развиваме дейност. Искаме да бъдем корпоративен гражданин и отговорен служител. В новите икономики насърчаваме решения за осигуряване на надеждна енергия на 1.1. милиард души, които нямат достъп до енергия. В развитите икономики се насочваме към стотици милиони хора, живеещи в енергийна бедност.
продукти
Selt

Selt

„СЕЛТ” ООД е основана през 1990 г. в Пловдив и е един от водещите производители на лаково-боя- джийски материали в България. Предлага широка продуктова гама: вододисперсионни бои за вътрешно и външно боядисване, алкидни бои и лакове, емайллакове, акрилни лакове, лазурни лакове, оцвети- тели, автобои, грундове, лепила и др., предназначени за строителството, машиностроенето, транспорта, енергетиката, мебелната промишленост и бита. Технологията на производство е модерна и гъвкава, водеща до отлични експлоатационни и декоративни показатели на продуктите. Компанията прави сериозни инвестиции в ново производствено оборудване и съвременни технологии. С цел по-пълно удовлетворяване високите изисквания на своите клиенти, компанията работи със суровини на водещи химически концерни,като BASF, AKZO NOBEL, CLARIANT, WAKER, BEZEMA CHT, BYK Chemie, DUPONT, TEGO, HEUBACH, KRONOS ECKART, HELIOS и други
продукти
Sika

Sika

Sika AG, разположена в Баар, Швейцария, е международна компания доставяща специализирани химически продукти за строителния, автомобилния, корабостроителния и други пазари. Тя е лидер в разработването на материали използвани за уплътняване, лепене, хидроизолиране, конструктивно усилване и защита на конструкциите в строителството и индустрията. Повече от 100 производственни и търговски компании в над 70 държави и около 11700 служители свързват клиентите директно със Sika и гарантират успеха на всички бизнес отношения. С тази структура Sika генерира годишни продажби за над 4.6 CHF милиарда. Sika е независима швейцарска група, основана през 1910 г. Нейните акции се търгуват на швейцарската борса SWX от 1968 г.  

продукти
Soudal

Soudal

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Във фирмата Soudal Holding NV работят 2300 души, а годишният оборот е 570 милиона евро. Компанията доставя своята новаторска продукция в повече от 130 страни. Холдингът има 14 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 44 представителства по целия свят. Soudal осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка.
продукти
Synchro

Synchro

Фирма "Синхро"ООД е от много години на българския пазар. Тя е регистрирана през 1992г. В началото основната дейност на фирмата беше търговията с осветителна техника. През 1993 г. са установени контакти с фирми от Китай. От тогава и до днес дейността на Фирмата се развива, като вносител на стоки от република Китай и продажбата им на едро и на дребно. В България основни клиенти на Фирмата са големите търговски вериги, складове и магазини. Продажбата на дребно се реализира от верига от четири магазина. Те са в гр.Пазарджик -два, гр.София и гр.Пловдив - по един. Магазините са с обща площ 1950 кв.м. Фирма "Синхро"ООД разполага със собствена складова база с обща площ 5200 кв.м., която се намира в гр.Пазарджик. Към днешна дата дейността на фирмата е много разширена и може да се обобщи в няколко направления - електродомакински уреди и материали, всичко за банята, отоплителни уреди, вентилатори, слънчеви колектори, инструменти и паркети
продукти
Terazid

Terazid

„Теразид” ЕООД e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. „Теразид” ЕООД съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество. "Теразид" ЕООД е първият български производител, притежаващ Европейско техническо одобрение (ETA) за фасадна топлоизолационна система.
продукти
Tesy

Tesy

Два завода за електрически бойлери с обем от 6 до 150 L в три ценови сегмента (капацитет над 1 200 000 броя/годишно).
продукти
TopGarden

TopGarden

Марката TopGarden е наложена на българския пазар през 2005 година и до днес се е утвърдила с продуктите си, доброто качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Благодарение на вас ние разширявахме гамата си продукти ежегодно, за да ви осигурим максимално разнообразие. То в комбинация с нашата постоянна професионална подкрепа е пътят към вашата удовлетвореност.
продукти
TYTAN

TYTAN

Tytan предлага широка гама от продукти, предназначени за строителни и довършителни работи: полиуретанови пени, уплътнители, лепила, консерванти за дърво, ленти, хидроизолационни съединения, изолационни системи, строителни разтвори, мазилки, бои и много други. На всеки етап от изграждането или обновителния процес, Tytan предоставя цялостни и ефективни решения. Поради тази причина, продуктите с марка Tytan се радват на добра репутация сред професионалистите в световен мащаб.

 

  • всеобхватен отговор на нуждите на строителството: монтиране, уплътняване, залепване, запушване, хидроизолация, мазилки, облицовки, боядисване, изолация
  • Ефективни и трайни решения - дълготраен ефект
  • Иновативни продукти, разработени в сътрудничество с професионални строители и адаптирани към различни метеорологични условия и строителни технологии
  • Съвременните формули, които са безопасни за околната среда и здравето на потребителите
  • Високо качество, потвърдено от потребителски и индустриални награди
  • Международни продуктови одобрения и сертификати
  • Продуктови обучения и технически консултации
  •  

 

продукти
Varta

Varta

Johnson Controls е технологичен и индустриален лидер в над 150 страни и разполага с голям набор от успешни марки - марката VARTA е една от тях. На лице е солидна основа за немското качество на акумулатора VARTA, която представлява най-високо качество, иновативни технологии и дългогодишен технически опит. VARTA е една от водещите световни марки за производство на акумулатори, известна с успехите си и в други области. Ние от Акумулатори БГ поддържаме пълната гама акумулатори VARTA повече от 15 години и като оторизиран сервиз на марката сме убедени в нейната надеждност.
продукти
VICTORIA CERAMICS

VICTORIA CERAMICS

Фирмата ни е създадена през 1994 година, в град Пловдив. От основаването си, до днес нашата
компания е лидер в областа на търговията със строителни материали за дома, офиса, хотела и
градината! Дейността на базата ни в Пловдив е насочена изключително към търговия на стенна и
подова керамика и цялостно обзавеждане за баня.

продукти
VIDIMA

VIDIMA

Няма значение дали планирате нова баня, обновявате наличната или искате да извършите само някои корекции. Тук ще намерите всичко необходимо, събрано на едно място: санитарна керамика, смесители, акрилни вани, душ кабини и аксесоари. Продуктите с марка Vidima носят повече стойност, отколкото плащате. Това е така, защото зад името Vidima стои перфектно качество, дължащо се на многогодишния опит и съвременните технологии на проектиране и производство. Това е така и защото сме поставили в центъра на нашето внимание нуждите, изискванията и желанията на клиетите. Затова нашите бани носят само радост - на семействата, на отделния човек и двойки от всички възрасти. Вие избирате. 

Заводът за санитарна арматура на „Идеал Стандарт – Видима” АД е специализиран в производството на смесители и аксесоари. Заводът е с над 75-годишна история, от която 60 години опит в производството на смесителни батерии. Производствените мощности заемат площ от 54 хил. кв. м. от обща площ 127 хил. кв. м. Разположени са на две производствени площадки – “Видима 1” в гр. Севлиево и “Видима 2” в с. Градница. Общият капацитет на заводите е 7 млн. изделия годишно. Предприятието се нарежда сред най-големите производители на смесители в света. Заводът произвежда продукти под марките Vidima, Ideal Standard, Porcher и др.

Заводът за санитарна керамика на „Идеал Стандарт – Видима” АД e специализиран в производството на санитарна керамика. Заводът е изграден на „зелена поляна” за ре- кордния срок от 11 месеца. Започва пробна експлоатация на 19 декември 1997 г., а на 23 октомври 1998 г. е официално открит. Производствените мощности са разположени на 64,7 хил. кв. м. от обща площ 97 хил. кв. м. С годишен капацитет от 2,8 млн. изделия заводът е най-големият производител на санитарна керамика в Европа. Продуктите са под търговските марки Ideal Standard, Vidima, Porcher, Armitage Shanks и др.

За българския потребител тя е символ на отлично конструираната и надеждна санитарна арматура. Зад този имидж стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление. През последните 5 години портфолиото на марката се увеличи значително. С търговска марка Vidima вече се предлагат изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, душ-кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари, отличаващи се с елегантен дизайн и високо качество.
Продуктите Vidima носят повече стойност, отколкото клиентите плащат. Предлагайки все по-нови и иновативни дизайнерски решения, търговската марка Vidima е синоним на практичните, ергономични и с висока потребителска стойност изделия. Клиентите намират при нас не просто отделни продукти, а цялостни решения за баня. Все по-голямо внимание се обръща на създаването на интегрирани решения за баня, представляващи колекции от керамични продукти, смесителни батерии, акрилни вани и душ-кабини, обединени от обща дизайнерска линия. Интегрираните решения спестяват време и средства при цялостно оборудване на бани.

продукти
Vivalux

Vivalux

VIVA е изцяло българска компания, създадена през 1997 г., с основна дейност продажба на осветление и консултации. Дейността си фирмата започва с малък магазин за осветление в гр. Сливен. Основни клиенти са крайни потребители, строителни и електро-инсталаторски компании. През годините фирмата преминава през няколко етапа в развитието си и утвърждаването си като предпочитан доставчик на своите клиенти. Внос и производство на продукти за осветление, както и дистрибуцията им на българския пазар, са фокус в усилията на компанията след 2001 г. В началото на дейността си VIVA се налага на пазара като дистрибутор на водещи в осветителния бранш европейски компании (Elettro+ Италия, Kanlux Полша, VLM Италия, Mo-El Италия). Опитът в тази област показва, че постоянният контакт с нашите клиенти, тяхното мнение и препоръки, както и адекватната комуникация с пазара и коректното обслужване, са водещи при планирането на последващи успешни стъпки в израстването на компанията.
продукти
WORX

WORX

WORX е основана през през 1994 от китайския бизнесмен Дон Гао в Суджоу. В началото произвежда инструменти за големи брандове като Black & Decker.
През 2004 Дон Гао се запознава с американския предприема Том Дънкан, като двамата се обединяват около амбициозната мечтата
за нов бранд, който да покори световния пазар.
Само 3 години по-късно, WORX успява да продаде над 300 00 броя от своя електрически тример Worx GT на американския пазар.
От 2012 марката се предлага от всички големи американски вериги магазини като Walmart, Costco и The Home Depot.
Компанията пробива на европейския пазар, предлага се в Бразилия и Австралия. .
WORX е иновативна компания, която залага на електрически инструменти с батерия, дори и в области, в които доскоро беше трудно
да си представим:
верижни триони, косачки за трева, водоструйки, ъглошлайф инструменти, електрически рендета, бормашини и други.
Компанията предлага и електроинструменти с кабел, които носят същото безкомпромисно качество, характерно за марката.
Системата POWER SHARE позволява на потребителя да ползва една батерия на цяла гама от електрически инструменти.
Създава се безжичната система от уреди, без да се заплаща за ненужни батерии и зарядни устройства.
Компанията инвестира и в интелигентни системи и роботизирани инструменти, като серията им Landroid, която обединява
автономни роботи-косачки за трева.
 

продукти
Würth

Würth

ВЮРТ-България ЕООД е дъщерна фирма на концерна Adolf Würth GmbH & Co. KG, световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, скрепителни елементи, дюбели, химически технически продукти, мебелен обков и аксесоари, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини, лични предпазни средства за охрана на труда и др. Adolf Würth GmbH & Co. KG е основана през 1945 г. ВЮРТ-Групата има над 400 представителства в 84 държави и разполага с повече от 60 000 служители, от тях над 29 000 служители в областта на продажбите. Продуктовата програма обхваща над 100 000 артикула. В световен мащаб повече от 2,9 милиона клиента се доверяват на гарантирано високото качество на продуктите на ВЮРТ. За първото полугодие на 2010 г. прихода от продажби на ВЮРТ-Групата е 4,2 милиарда евро.
продукти
Ytong

Ytong

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners. Xella притежава 97 завода за производство в 20 държави и над 6 000 служители по света. Идеята на XELLA е създаването под един покрив една широка структура на предлагане на всички видове строителни материали с изключение на тухлите, с цел пълно покриване на съвременните изисквания на пазара на строителни материали.
продукти
АГРИЯ 2009

АГРИЯ 2009

Агрия-2009" ЕООД е специализирана в производството и търговията със сифони и аксесоари за баня. Предлагаме голямо разнообразие от модели с много високо качество на изработка. Съществуват модели сифони с прахово боядисване. Луксозните серии сифони се предлагат с алуминиева и PVC основи. Капачките на тези модели са от месингова и хром-никелова ламарина, при което се постига перфектно качество. Произведените капачки, сифони и основи имат сертификат и декларация за съответствие. Всички продукти са пакетирани с първокачествени опаковки, отговарящи на изискванията за произход и имат за цел удобството на нашите клиенти. Фирмата е дистрибутор и на богата гама каучукови изделия. Поддържат се високи наличности с цел експресна доставка. Разполагаме с технологична възможност за изпълнение на изделия с индивидуални параметри по заявка на клиента. Постоянно се разработват нови модели и механизми отговарящи на нарастващите изисквания и нужди на потребителите. Наши клиенти са строителни компании и магазини от цяла България. Имаме добре разработени пазари в Румъния, Македония и Гърция.
продукти