Количка

0 артикула

Категории

Намери продукти по

Цвят

НачалоМарки

IKO

Филтри
IKO

IKO

Компанията е основана през 1951 г. Първоначално е произвела строителна хартия и след това е разширена, за да включва покрития с покритие. Първият асфалтов плот е изработен през 1954 г., а останалите, както се казва, са история.

Компанията процъфтява и израства, първо да се утвърди в източната част на Канада с откриването на, речен чакъл пречиствателната Брамптън, Онтарио през 1959 г. Успехът в Брамптън доведе до по-нататъшно разширяване, в непосредствена близост на европейския пазар с изграждането на речен чакъл завод в Хам, Белгия , през 1972 година. Разширяването продължи в Канада, като беше добавен нов обект в Хоуксбъри, Онтарио, през 1976 година.

През 1979 г. IKO навлиза на пазара в САЩ чрез различни придобивания и оттогава разширява своето присъствие, като строи нови заводи в Северна Америка. Най-новата централа, която трябваше да се открие, беше в Силакауга, Алабама, а в момента в Хилсбъро, Тексас.

Във всички свои заводи IKO изпълнява програма за непрекъснато усъвършенстване, която включва актуализиране на оборудване и рафиниращи системи и процеси с цел максимално увеличаване на ефективността и производителността, намаляване на отпадъците и повишаване на производителността и безопасността.

Нашата история
Производствените мощности на IKO не действат изолирано; те си сътрудничат, за да гарантират, че техните технологии са съгласувани, за да осигуряват постоянно висококачествени продукти, независимо от това къде се правят - от растителна до растителна, дори от партида до партида. Строгите контроли за качество са строго контролирани и прилагани във всяко предприятие.

Днес, повече от 60 години след основаването си, IKO се превърна в един от най-големите износители на асфалтови херпети в света.

IKO е световно предприятие с над 3500 служители и повече от 25 производствени заводи в Канада, САЩ, Англия, Белгия, Холандия, Франция и Словакия. Компанията кораби покрива продукти в 96 страни по целия свят.

Въпреки огромния си ръст IKO остана твърдо вкоренен в основните ценности на своя основател, предприемачески дух и ангажираност към качеството. Компанията поддържа своята ожесточена независимост и се придържа към вярата си в значението на контрола на суровините, използвани в производствените процеси, практика, известна като " вертикална интеграция ".

Фирмата е също така лидер в областта на покривните, изолационните и хидроизолационните строителни работи в Северна Америка и Европа. IKO има производствени инсталации за промишлени покривни мембрани, течни хидроизолационни продукти и изолация от полиизоцианурат (ISO / PIR) от двете страни на Атлантическия океан.

ИКО се стреми да осигури на индустрията услуги и продукти от световна класа. От залата до заседателната зала, служителите на компанията споделят идеалите на IKO за изработка, внимание към детайла и примерен сервиз за своите клиенти. Техният непоколебим ангажимент за върхови постижения във всичко, което правят, е основният стълб в успеха на компанията в днешния конкурентен пазар.

От скромно начало до модерен производител с глобален обхват, IKO остава изцяло посветена на основните ценности на бизнеса, както се предвижда от основателя му.

Тази рядка и ценна комбинация от вечни ценности, мислене напред и най-модерните технологии ще позволи на IKO да продължи да води пътя за своята индустрия сега и в бъдеще.

4

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»