Количка

0 артикула

Категории

Намери продукти по

Цвят

НачалоМарки

BULFLEX

Филтри
BULFLEX

BULFLEX

Булфлекс EООД е основано през 1992 година в София. Дружеството е специализирано в областта на търговията с абразивни суровини и продукти.
С течение на годините се налага като една от най-успешните фирми в този бранш не само в България, но и в региона на Балканския полуостров. От самото си създаване дружеството е изключителен представител на фирми-производителки на изкуствен електрокорунд и силициев карбид от Русия и Украйна.


Булфлекс ЕООД е дистрибутор също и на някои от продуктите на Солвей Флуор унд Деривате /Германия/ в Словения, Македония и България, главно на криолит, амониев бифлуорид и калциев флyорид.
Фирмата дистрибутира още армирани карбофлексни дискове и дискове на керамична основа (шмиргелови камъни) с марката Булфлекс, както и шкурки на италианската фирма „IMPERIAL”.

От края на 1999 г. Булфлекс ЕООД е собственик на хотел “Корал” в КК “Св.Св. Константин и Елена “ след приватизационна сделка с Министерството на търговията и туризма. През 2000-2002 година хотелът е основно реконструиран и разширен в модерен тризвезден туристически комплекс. В условията на все по-засилваща се конкуренция в предлагането на хотелиерски и ресторантьорски услуги Булфлекс ЕООД успешно отстоява позициите си на търсен и надежден партньор в този бранш. Сред основните туроператори с които фирмата си партнира в туризма са ТУИ, ИТС, Болкан Холидейс, Май травъл, Фритидрисорт, Ломаматка, Алматурс и др.

14

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»